• Μεραρχίας 56, Σέρρες
 • info@tairisike.gr
 • 2321057646

Ο δρόμος Νεράιδα-Λεύκαρα με την υπογραφή της σύμβασης σήμερα παίρνει σάρκα και οστά

Ασφατοστρώσεις Σέρρες Ταϊρης

Ασφαλτόστρωση Δρόμου Νεράιδα Λεύκαρα: Η Υπογραφή της Σύμβασης Φέρνει Πρόοδο

Ο δρόμος Νεράιδα Λεύκαρα με την υπογραφή της σύμβασης σήμερα παίρνει σάρκα και οστά, χάρη στην αφοσίωση και την επίμονη εργασία της εταιρείας “ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΪΡΗΣ ΙΚΕ”.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται στην τεχνική μας υπηρεσία και ιδιαίτερα στον πολιτικό μηχανικό κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, στην πρόεδρο της Νεράιδας, Μετάξω Χατζηιωαννίδου, καθώς και στον πρόεδρο των Λευκάρων, Γιάννη Λεωνίδα. Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στον ειδικό συνεργάτη μας, τότε αντιδήμαρχο οικονομικών και σήμερα κ. Καλλίνικο Χολέβα, που εργάστηκε αφοσιωμένα στη μελέτη, την ωρίμανση και την ένταξη του μεγάλου αυτού έργου που περίμενε για χρόνια όλη η τοπική κοινωνία.

Το επόμενο βήμα είναι ο δρόμος Λεύκαρα Καπνοχώρι, καθιστώντας την εταιρεία “ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΪΡΗΣ ΙΚΕ” πρωταγωνίστρια στην διαμόρφωση της κοινωνικής υποδομής της περιοχής μας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς συνεχίζουμε το έργο μας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της βελτίωσης του κοινωνικού μας περιβάλλοντος.

Κοινοποίηση:
  Ταϊρης Icoon

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Θελετε δωρεαν προσφορα ή συμβουλη για τεχνικα εργα; Επικοινωνηστε μαζι μας και ένας μηχανικός της TAΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  2321057646
  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
  info@tairisike.gr
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  Μεραρχίας 56, Σέρρες, Σερρών Τ.Κ.: 62123
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  Ταϊρης Ασφαλτικά Σέρρες
  Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε!
  © ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. 2024