• Μεραρχίας 56, Σέρρες
  • info@tairisike.gr
  • 2321057646

Νέα συμπληρωματική ασφαλτόστρωση

Ασφαπτόστρωση Δήμου Βελβεντού

Σύμβαση Συμπληρωματικής Ασφαλτόστρωσης: Αναβάθμιση Αγροτικής Οδοποιίας με Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Στην πρόσφατη εξέλιξη των έργων ασφαλτόστρωσης, υπογράφηκε μία σημαντική σύμβαση για τη βελτίωση των υποδομών μας. Η σύμβαση αφορά τη συμπληρωματική ασφαλτόστρωση 3,5 χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας, με έναν προϋπολογισμό ύψους 297.600 €. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ).

Αυτή η πρωτοβουλία επιδιώκει τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, δημιουργώντας ασφαλέστερες και πιο προσβάσιμες μεταφορικές λύσεις για την τοπική κοινότητά μας. Με τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, αυτό το έργο αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Η εταιρεία μας είναι υπερήφανη που συμμετέχει σε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία και επιδιώκει να παράσχει υψηλής ποιότητας ασφαλτόστρωση που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και ανθεκτικό οδικό δίκτυο για τους κατοίκους και τους αγρότες μας. Παρακολουθήστε αυτό το χώρο για περισσότερες ενημερώσεις καθώς η αναβάθμιση της οδοποιίας μας προχωράει προς την ολοκλήρωσή της.

Κοινοποίηση:
    Ταϊρης Icoon

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Θελετε δωρεαν προσφορα ή συμβουλη για τεχνικα εργα; Επικοινωνηστε μαζι μας και ένας μηχανικός της TAΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
    2321057646
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
    info@tairisike.gr
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    Μεραρχίας 56, Σέρρες, Σερρών Τ.Κ.: 62123
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Ταϊρης Ασφαλτικά Σέρρες
    Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε!
    © ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. 2024