• Μεραρχίας 56, Σέρρες
  • info@tairisike.gr
  • 2321057646

Ανακύκλωση Α.Ε.Κ.Κ.

Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό που καλύπτει την ασφαλή διαχείριση αδρανών υλικών μέσα από πιστοποιημένες με ISO διαδικασίες ζύγισης, συλλογής, διαλογής, διαχωρισμού, θραύσης και κοσκινίσματος.

Τι σας παρεχουμε

παραλαβη και διαχειριση αδρανων αποβλητων

Η Ταϊρης ΙΚΕ διαθέτει συμβεβλημένη μονάδα ανακύκλωσης αδρανών υλικών Α.Ε.Κ.Κ. για την παροχή υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς όλων των τύπων των αδρανών αποβλήτων. Απόβλητα από εργασίες εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), έργα υποδομών, ανεγέρσεις, καθώς και ανακαινίσεις/αναπλάσεις παραλαμβάνονται και διαχειρίζονται στην μονάδα μας.
Συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος ενισχύοντας παράλληλα την κυκλική οικονομία.


Οι υπηρεσίες ανακύκλωσης περιλαμβάνουν
• Απομάκρυνση μπαζών
• Ταξινόμηση και διαλογή υλικών
• Αποκατάσταση εδάφους
• Ανακύκλωση σκυροδέματος, ασφάλτου, τούβλων και πετρωμάτων
• Διαχείριση απορριμμάτων κατασκευών και κατεδαφίσεων

Σκοπός της ορθής διαχείρισης των ΑΕΚΚ είναι η μείωση των ρυπογόνων αποβλήτων που καταλήγουν στο έδαφος καθώς και η μείωση της ανάγκης για πρωτογενή αδρανή ορυκτά υλικά μέσω της επιθυμητής αντικατάστασης τους από ανακυκλώσιμα εξίσου ποιοτικά αδρανή, στα πλαίσια μιας πράσινης κυκλικής οικονομίας. Με τον τρόπο αυτόν, εξοικονομούνται φυσικοί πόροι, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται το κόστος προμήθειας νέων πρώτων υλών για την αντικατάσταση των υλικών που απορρίπτονται.

Tairis
Η εταιρεία ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. είναι πιστοποιημένη με CE και Q-Cert
Ταϊρης Icoon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θελετε δωρεαν προσφορα ή συμβουλη για τεχνικα εργα; Επικοινωνηστε μαζι μας και ένας μηχανικός της TAΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2321057646
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
info@tairisike.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μεραρχίας 56, Σέρρες, Σερρών Τ.Κ.: 62123
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ταϊρης Ασφαλτικά Σέρρες
Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε!
© ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. 2024