• Μεραρχίας 56, Σέρρες
  • info@tairisike.gr
  • 2321057646

Τεχνικά Έργα

Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας.

Τι σας παρεχουμε

Εγγύηση ποιότητας με ορθή κοστολόγηση

Η Τεχνική και Οικονομική μας ομάδα παρέχει ολοκληρωμένη Διαχείριση Ιδιωτικών Έργων, με βασικά στοιχεία την αναγνώριση των συνθηκών έργου σε συνδυασμό με τις ανάγκες του αναδόχου – εργολάβου, τη σύνταξη μελετών εφαρμογής ή τροποποιητικών προτάσεων όπου απαιτείται, τη σύνταξη – αναθεώρηση χρονοδιαγραμμάτων, τευχών προσφορών – οικονομοτεχνικών προτάσεων, τη συνολική επίβλεψη κατασκευής και παρακολούθηση κόστους και ποιότητας σε μηνιαία βάση. Αντίστοιχα διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στη συνολική Διαχείριση Δημοσίων Έργων (Επιμετρήσεις, Πιστοποιήσεις, Αλληλογραφία, ΑΠΕ). Στη διάθεση της έμπειρης ομάδας μας, για την υλοποίηση των ανωτέρω, βρίσκονται το κατάλληλο λογισμικό και ο απαραίτητος σύγχρονος τοπογραφικός εξοπλισμός που σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση, διασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Υψομετρική μελέτη, υπολογισμός κλίσεων επιφανειών, κατεύθυνση ομβρίων υδάτων, συντονισμός μηχανημάτων, επίβλεψη χρονοδιαγράμματος έργου 

εκδοση αδειων

Αναλαμβάνουμε την έκδοση των απαραίτητων αδειών δόμησης , με ταχύτητα, ακρίβεια και συνέπεια, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

κατασκευη - επιβλεψη 

Με συνεχή παρουσία και παρακολούθηση σε όλες τις φάσεις του έργου διαφυλάττουμε το επίπεδο της εργασίας μας τον πελάτη μας.

Υπηρεσίες τεχνικών έργων

photo gallery

Δείτε ένα δείγμα εργασιών μας από κατασκευαστικά έργα που έχει αναλάβει η ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε.

δειτε αναλυτικά τα εργα μας

Παραδίδουμε έργα υψηλής ποιότητας με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας

συχνεσ ερωτησεισ

μαθετε για τισ εργασιεσ ασφαλτοστρωσησ

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης.
Σας παραθετουμε παρακάτω συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας.

background corner right bottom
Ταϊρης Icoon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θελετε δωρεαν προσφορα ή συμβουλη για τεχνικα εργα; Επικοινωνηστε μαζι μας και ένας μηχανικός της TAΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2321057646
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
info@tairisike.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μεραρχίας 56, Σέρρες, Σερρών Τ.Κ.: 62123
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ταϊρης Ασφαλτικά Σέρρες
Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε!
© ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. 2024