• Μεραρχίας 56, Σέρρες
 • info@tairisike.gr
 • 2321057646

Η εταιρεία Ταϊρης ι.κ.ε.

Από δρόμους και χώρους στάθμευσης μέχρι βιομηχανικά κτίρια και χωματουργικές εργασίες, έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο.

ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε.

Ποιοι είμαστε

Με μία δημιουργική παρουσία ετών και εξειδίκευση στην παραγωγή και διάστρωση ασφάλτου είμαστε μια τεχνική εταιρεία με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή έργων υποδομών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Από δρόμους και χώρους στάθμευσης μέχρι βιομηχανικά κτίρια και χωματουργικές εργασίες, έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο.

Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε μεμονωμένη απαίτηση. Η ομάδα έμπειρων μηχανικών και επαγγελματιών κατασκευών, δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εργασίας.

Εγγύηση Ποιότητας

Εγγυόμαστε για την τεχνική αρτιότητα των έργων που αναλαμβάνουμε. Φροντίζουμε για την γρήγορη ολοκλήρωηση και την μέγιστη απόδοση της επένδυσης των πελατών μας. 

Ορθή Kοστολόγηση

Όλα μας τα έργα κοστολογούνται με ακρίβεια. Κατά την διάρκεια της υλοποίησης φροντίζουμε να μην υπερβούμε τον προϋπολογισμό χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα του έργου.

Ικανοποίηση Πελατών

Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση τους και η καθοδήγηση τους με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων και την λήψη σωστών απόφάσεων.

ανθρωπινο δυναμικο

επενδυουμε στην εκπαιδευση

Η στελέχωση της εταιρείας αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό το οποίο συνέβαλε και συμβάλλει καθοριστικά στην διοικητική και οργανωτική δομή και κατ’ επέκταση στην δυναμική της ανάπτυξη.

Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων: 
 • Οικονομολόγους
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Μηχανολόγους Μηχανικούς
 • Εργοδηγούς
 • Τεχνίτες Οικοδομοτεχνικών Έργων
 • Τοπογράφους
 • Μηχανικούς Περιβάλλοντος,
 • Γεωλόγους
 • Χειριστές Μηχανημάτων
Ταϊρης ασφαλατικά Σέρρες
Tairis
Η εταιρεία ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. είναι πιστοποιημένη με CE και Q-Cert
Ταϊρης Icoon

εταιρικο video

Δείτε το εταιρικό video της Ταϊρης Άγγελος Ι.Κ.Ε. 

δειτε αναλυτικά τα εργα μας

Παραδίδουμε έργα υψηλής ποιότητας με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας
Ταϊρης Icoon

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία στον Νομό Σερρών

2016

Η ίδρυση της εταιρείας
Μετά από μία πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των τεχνικών έργων τα στελέχη της εταιρείας ιδρύουν την εταιρεία “Ταΐρης Άγγελος ΙΚΕ” στις Σέρρες με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον του κατασκευαστικού τομέα. Με σημαντικές επενδυτικές ενεργειες η εταιρεία εξοπλίζεται με ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο μηχανημάτων καθιστώντας την την πιο άρτια εξοπλισμένη τεχνική εταιρεία στον Νομό Σερρών.

2017

Πιστοποιήσεις
Η εταιρεία πιστοποιείται με ISO και CE για την παραγωγή ασφαλτομίγματος και την εκτέλεση τεχνικών έργων, όπως επίσης και πιστοποιημένες συνθέσεις ασφαλτικού σκυροδέματος βάσης και κυκλοφορίας τύπων (ΑΣ 12.5, ΑΣ 20, ΑΣ 31.5 και αντιολισθηρή στρώση).

2018

Ανακύκλωση αδρανών υλικών
Η “Ταϊρης Άγγελος ΙΚΕ” αδειοδοτείται και παρέχει υπηρεσίες παραλαβής και διαχείρισης μη επικίνδυνων αποβλήτων. Δραστηριοποιείται στην συλλογή, διαλογή και προσωρινή αποθήκευση ΑΕΚΚ τα οποία επεξεργάζεται και ανακυκλώνει στις εγκαταστάσεις της.

2019

TAIRIS RENTAL
Η εταιρεία ενισχύει τον στόλο της με νέα μηχανήματα και παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης τεχνικού εξοπλισμού σε εργολάβους και άλλες τεχνικές εταιρείες στην περιοχή των Σερρών αλλά και πανελλαδικά

σΉΜΕΡΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις
Είμαστε η πλέον σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία στον Νομό Σερρών με κάθετη παραγωγή ασφαλτομίγματος και αδρανών υλικών. Το εύρος των έργων που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνει δρόμους και χώρους στάθμευσης μέχρι βιομηχανικά κτίρια και χωματουργικές εργασίες.
background corner right bottom
Ταϊρης Icoon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θελετε δωρεαν προσφορα ή συμβουλη για τεχνικα εργα; Επικοινωνηστε μαζι μας και ένας μηχανικός της TAΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2321057646
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
info@tairisike.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μεραρχίας 56, Σέρρες, Σερρών Τ.Κ.: 62123
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ταϊρης Ασφαλτικά Σέρρες
Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε!
© ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Κ.Ε. 2024